Her finder du masser af opskrifter på cupcakes inddelt efter forbogstav

Jeg har mange forskellige opskrifter på cupcakes her på bloggen efterhånden. Klik dig ind under de forskellige forbogstaver og se om du kan finde en favorit. Hvis det har interesse så har jeg lidt links til forskellige redskaber jeg bruger når jeg bager cupcakes. Det kan være rart at have styr på det, inden man går igang.
Af gode tips kan jeg komme med et, som jeg selv kæmpede meget med i starten. Mine papirsforme løsnede sig fra mine cupcakes, og det blev jeg ret træt af. Jeg opdagede, at jeg pakkede mine cupcakes væk for tidligt. Det vil sige i en bøtte eller en frysepose. De var ikke helt afkølede når jeg pakkede dem, og det betød, at der opstod kondens, som sidenhen gjorde at papirsformene løsnede sig. Det tip vil jeg også gerne lige dele med dig. God fornøjelse med bagningen.

 

Cupcakes med chokolade


Svampede chokolade cupcakes
Chokolade cupcakes med kakao
Brownie cupcakes med frosting
Brownie cupcakes
Chokolade cupcakes med vanilje frosting
Chokolade cupcakes med chokolade
After eight cupcakes opskrift
After eight cupcakes
Cupcakes med after eight i dejen
Cupcakes med after eight
Vanilje cupcakes med chokoladestykker
Vanilje cupcakes med hakket chokolade
Cupcakes med Baileys
Baileys cupcakes

 

Cupcakes med frugt


Banan muffins med jordbær frosting
Banan cupcakes
Hindbær muffins med vanilje frosting
Hindbær cupcakes
Jordbær muffins med jordbær frosting
Jordbær cupcakes
Jordbær cupcakes med fløde og vanilje frosting
Jordbær cupcakes med fløde
Muffins med frugt
Fersken og hindbær cupcakes

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *