Americolor fra Cakesandmore - Annetteskager

Shoppen Cakesandmore er desværre lukket ned og jeg har ikke kunne finde en anden forhandler af disse produkter i Danmark

Så er det blevet tid til et længe ventet og lovet indlæg om disse fantastiske spiselige gelefarver, som jeg efterhånden har fået købt lidt ind af.
De første farver fik jeg tilsendt af webshoppen Cakesandmore.dk. (Shoppen er desværre lukket ned)Hvis ikke I kender den allerede, så er den helt sikkert et besøg værd. Jeg ved at der er mange spændende planer i vente for shoppen.
Jeg blev spurgt om jeg ville prøve farverne af og skrive lidt om dem her på bloggen, og det sagde jeg ja til. Det blev heldigvis til min store begejstring, for jeg er blevet helt vild med dem.

Cakesandmore ameriColor gelefarver

Americolor er de her skønne skønne gelefarver i alle mulige fantastiske farver. Af favoritter kan jeg blandt andet nævne de skarpe farver på billedet herover, de hedder electric. Jeg er også ret vild med, at farverne er på en lille flaske, så de er nemme at håndtere. Man slipper for tandstikker, eller hvad man nu plejer at bruge til de gelefarver der er i en bøtte.
Tilsæt kun lidt farve af gangen, da de farver kraftigt, og rør rundt. Ønsker man en mere intens farve, tilsætter man blot mere.
Der er som sagt mange skønne farver at vælge imellem, og I kan se hele udvalget hos Cakesandmore. (Bemærk at der er airbrushfarver indimellem også, så I ikke får købt forkert)

Verdens bedste chokoladekage

På chokoladekagen her over har jeg brugt farverne til lidt fondant blomster og krymmel. Farverne jeg har brugt her hedder Electrik Pink og Turquoise, de er ret fine, ikk?

0 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.