After Eight muffins - kager med After Eight

Her får I en virkelig skøn opskrift på After Eight cupcakes, pyntet med pebermynte frosting.

De fleste af os har set eller hørt om After Eight cupcakes. En lækker chokolade cupcake der er pyntet med en pebermynte frosting, og som smager præcis ligesom after eight chokolade. Det er en skøn kombination af chokolade og pebermynte du finder i disse After Eight cupcakes. Pynt dem med en chokolade på toppen, så ved dem du serverer disse cupcakes for helt sikkert hvad det er de skal til at sætte tænderne i.

Ingredienser til after eight cupcakes (ca. 20 stk.)

200 g sukker
2 æg
3 dl creme fraiche (18 %)
100 g blødt smør
50 g kakao
150 g mel
1 tsk. bagepulver
100 g mørk smeltet chokolade

Fremgangsmåde

Alle ingredienser skal have stuetemperatur.

 • Æg og sukker piskes let og luftigt.
 • Smør og creme fraiche tilsættes, rør kun indtil det lige er rørt ind i dejen.
 • Mel, bagepulver og kakao blandes i en skål og tilsættes til æggemassen af et par gange, rør det godt ind i.
 • Den smeltede chokolade tilsættes, og vendes godt ind i dejen.
 • Fyld papirsformene 2/3 og bag ved 200 grader i ca. 15 min. Tjek kagerne undervejs med en tandstik.
 • Afkøl dine færdigbagte After Eight cupcakes, før de skal pyntes.

Ingredienser til pebermynte frosting

250 g blødt smør (lurpak eller den billige kopi også pakket i papir)
500 g flormelis.
4 tsk. pebermynte essens (smag dig frem undervejs)
Lidt mælk til at justere konsistensen af frostingen
Lidt grøn pasta farve (jeg har brugt party grøn fra sugarflair)

Fremgangsmåde

  • Smør og flormelis piskes let og luftigt, tilsæt lidt mælk undervejs for at få den rette konsistens. Men kun lidt af gangen, for at undgå at frostingen bliver flydende.
  • Tilsæt lidt af essensen samt lidt grøn farve og pisk godt.
  • Tilsæt mere af essens og farve hvis det ikke har den ønskede smag og farve endnu.
  • Gentag indtil du rammer det ønskede resultat.

Frostingen fyldes på en sprøjtepose med 1M tyllen fra Wilton og sprøjtes på dine cupcakes. Til sidst placeres en after eight chokolade i frostingen.

Kender du nogen som elsker After Eight chokolade? Så må du simpel hen prøve, at bage dem disse alt for lækre After Eight cupcakes.

Mange spørger mig hvor man kan købe pebermynte essens, så jeg vil lige nævne her, at det er noget du kan få i de fleste dagligvare butikker.

Er du stor After Eight fan? Så har jeg også en After Eight is på bloggen til dig lige her.

31 Comments on After eight cupcakes, med mint frosting

 1. Hej Catharina
  Det lyder godt nok lækkert med chokolade fra England. Desværre tør jeg ikke give dig et svar. Jeg ville personligt nok bare kaste mig ud i det, og så må resultatet jo blive som det bliver. Jeg tænker ikke at det bliver uspiseligt, det er måske mere konsistensen på chokoladen der kan blive lidt med. Eller også sker der absolut ingenting, prøv det 🙂

 2. Hej jeg har lavet dine lækre kager før, men men men nu tænker jeg lidt ud af boksen og har fået sendt LINDT Mint chokolade kugler hjem fra England som jeg putter ind i midten så der er en “overraskelse” indeni. Kan de mon tåle frysning i en uge?

 3. Hej Mette
  Tusind tak for de 10 fine stjerner, de varmer:). Tak fordi du giver dig tid til at skrive til mig:)
  Jeg bruger altid almindelig varme i ovnen når jeg bager.

 4. Hej Annette bager du dine kager på varmluft eller almindelig varme. De er godt nok meget smukke dine kager. De får 10 ⭐ fra mig. 🍰🍰M.v.h.Mette

 5. Hej Helle
  De kan sagtens pyntes dagen før og opbevares på køl en dages tid. Du kan også godt lave frostingen dagen før, men den skal piskes op inden du kan sprøjte den på. Så hvis det er tid du vil spare på selve dagen, gør det ikke den helt store forskel. 🙂

 6. Kan de pyntes dagen før eller først på dagen? Eller kan frostingen laves dagen før og bare sprøjtes på, på dagen?

 7. Hej Berit
  Hmm, jeg har ikke selv prøvet det, men jeg tænker at du kan bruge den opskrift jeg har på almindelig chokolade mousse og så tilsætte lidt after eight til den. Jeg ville ikke erstatte den 100 % men evt. udskifte den lyse chokolade med smeltet aftereight chokolade:)

 8. hej Annette
  har du en opskrift på after right mousse til kage? et stort ønske til min datters konfirmations kage
  Mvh Berit Munch Graversen

 9. Hej Sine
  Det var et super tip:). Jeg køber min perbermynte essens i Rema1000 og ellers har panduro også et stort udvalg:)

 10. Jeg har haft svært ved at finde pebermynte essens, i stedet har jeg skrabet det hvide fyld ud af 1-2 after eight og vendt i frostingen lige inde det skulle på kagen.

 11. Hej Kristine
  Nej det skal de ikke. Har de været helt færdigbagte? Det er som regel derfor at kager falder sammen, fordi det ikke har været helt gennembagt.:)

 12. Skal de være meget klæg indeni. Syns de var så flotte da de kom ud men de faldt sammen og er nærmest “våde.” Indeni?

 13. Hej Annette.
  Jeg er bare helt vild med denne her opskrift og folk spørg tit efter hvornår jeg laver dem igen. Jeg forsøgte at lave dem med glutenfri mel en enkelt gang, til min søns fødselsdag, da vi har en i familien med glutenallergi. Lavede bare en portion, så alle fik det samme. Man kunne slet ikke smage at de var glutenfri og de var et stort hit. Kan helt klart anbefales herfra. Tak for en super opskrift

 14. Hej Trine
  Ja du kan sagtens fryse dine cupcakes og tage dem op og pynte inden de skal serveres. Jeg ved dog ikke helt om der kan være en reaktion fra papirsformene, så de giver slip på kagerne. Men det må nok komme an på en prøve:)

 15. kan disse muffins fryses evt, og så derefter pyntes med frosting når de skal bruges

 16. Jeg prøvede at lave dem. De smagte helt vildt godt😊 Virkelig en god opskrift

 17. Hej Annette
  Jeg vil gerne lave dobbelt så mange. Skal jeg så bare fordoble opskriften?

 18. Hej Trine
  Jeg bruger mange forskellige slags:). Bager du dine cupcakes i en metal/silikone form med huller til kagerne? Det gør jeg nemlig, og formen støtter kagerne under bagningen, så de hæver op istedet for ud til siden. Det er faktisk de færreste papirsforme man kan bruge uden sådan en muffin bageplade.
  Jeg har et link til den i dette indlæg, hvis du gerne lige vil se hvordan den ser ud:)

 19. Hej Annette
  Hvilke papir forme bruger du til dine cupcakes, og hvordan får du dem så høje. Når jeg bager cupcakes (ikke særlig ofte da jeg aldrig er tilfreds med kagerne) bliver de altid flade og brede og så er de bare ikke særlig pæne, ej heller når de pyntes.

 20. Hej Annette.
  Kan man lave de her muffins 2 dage før? Eller i hver fald 1 dag før? Og Hvordan skal de opbevares for at holde sig bedst ☺

 21. Hej Inge
  Tak for ordene og ja de er super lækre, det er en virkelig lækker kombination med chokoladekage og pebermynte frosting. Det er den almindelige størrelse der menes i opskriften her. Mit bud vil være at du kan få 30-35 mini cupcakes ud af det. Det er iøvrigt en rigtig god ide med minicupcakes. De ligger ikke så tungt, så man bliver ikke helt slået ud af en lille kage. Det kan man meget hurtigt blive af en cupcake i almindelig størrelse. Det ville også være synd, hvis der så er en masse andet kage. Når jeg bager minicupcakes plejer jeg at starte ud med 10 minutter i ovnen. Tryk på kagerne og “popper” kagen ud igen, er den færdig:)

 22. Hej Annette.
  Sikke nogle lækre cupcakes – dem vil jeg bage til min nevøs konfirmation i næste uge. Er det 20 mini muffins eller alm. størrelse? Jeg har ikke så meget erfaring med cupcakes, men jeg vil gerne lave mini, da der kommer en del anden kage og tænker at det også har indflydelse på bagetiden. Har du nogen erfaring med at konvertere bagetid?

  Mvh. Inge

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *