Var det noget med chokolade mousse til dessert?. En lækker og cremet en af slagsen, og børnevenlig er den også. Jeg har skiftet næsten halvdelen af den mørke chokolade ud med lys chokolade, da det kun er mig der er vild med mørk chokolade herhjemme. Men resultatet var ikke mindre godt af den grund.

Opskriften kræver ikke mange timer på køl, så den kan sagtens laves “i sidste øjeblik”.


Du behøver ikke, at servere den i portionsglas som jeg har gjort. Den kan også sagtens bruges som fyld i en kage, den skal bare bruges med det samme. Og derefter i køleskabet for at sætte sig. Så har du været på jagt efter en god opskrift på chokolade mousse længe, så har jeg fundet den for dig. Vær dog opmærksom på, at hvis du bruger meget lys chokolade, så skal der husblas i, hvis den skal bruges som fyld i en kage.

Nyhedsbrev banner - Tilmeld dig her
10 Comments

10 comments on “Chokolade mousse til dessert”

  1. Hej Kristina
    Ja det har jeg hørt at andre gør, så det tænker jeg sagtens at du kan:). Jeg har desværre ikke selv fået prøvet det, men det kunne være at jeg skulle prøve så jeg kan skrive lidt om det:)

  2. Hej Annette!
    Jeg vil gerne lave en lagkage med en vaniljemousse med friske jordbær og en bærmousse. Kan jeg samle kagen (bunde og mousse) og sætte den på frys, tø kagen op i køleskabet over natten? Er det noget som mousse – eller ganache – kan tåle? ☺️☺️

  3. Hvor meget husblas vil du bruge hvis jeg skal bruge det til kage..?? Tænker at skulle x med 3 eller 4.

  4. Hej Kimmie
    Hvis du klikker på linket oppe i opskriften hvor der står chokolademousse med lyserød skrift, kommer du videre til opskriften.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.