Velkommen til dig  som har købt min e-bog fyldt med skønne kager med mousse.

Jeg vil på denne side løbende dele en masse tips og tricks samt inspiration til at bruge mine opskrifter på andre måder. For mig er e-bogen “11 skønne kager med mousse” ikke bare en e-bog med 11 forskellige kager. Slip kreativiteten løs og brug opskrifterne på kryds og tværs, så er der mange flere kager at vælge imellem. Lav lidt om på jeres traditionelle lagkage derhjemme med en ny type fyld, eller hvad med en mousse som dessert til gæsterne på lørdag?

Er du landet på denne side uden at have købt min e-bog “11 skønne kager med mousse”? Men har fået lyst til at se nærmere på hvad det er for noget? Så kig ind i min webshop.

Det er også herinde, at du kan efterlade en kommentar til “11 skønne kager med mousse”. Har du decideret spørgsmål til nogle af opskrifterne, må du meget gerne skrive til mig på min mail via brev ikonet næsten nederst på siden. Kan du vente lidt med et svar, er du velkommen til at stille det her på siden. Fordelen ved det kan være, at dit spørgsmål og mit svar måske kan hjælpe andre, der sidder med samme spørgsmål.

Chokoladelagkage med mousse

Redskaberne

Som jeg nævner i e-bogen, så kommer du langt med nogle helt basale redskaber, når du skal bage disse kager. Et af de vigtiste for mig er min kagering, den kaldes også en bagering. Min kagering er justerbar, og det er super smart, for så kan du lave kager i forskellige størrelser. Sørg for at vælge en med noget højde på, minimum 9 cm i højden. Så står du ikke med en kage og en kagering som ikke er høj nok, når moussen hældes udover. Du kan efterhånden få kageringene i alle isenkram butikker. Tit er de også at finde i butikker som Netto og Rema1000, så hold øje når du handler.

Derudover bruger jeg en springform på 24 cm til at bage mine bunde i. Du kan også bruge en helt almindelig rund bageform, det fungerer også fint. Bare sørg for at lægge lidt bagepapir i bunden og smøre kanterne godt, så kagen ikke sætter sig fast.
Så har jeg selvfølgelig brugt en el-pisker til at piske det der nu skal piskes i opskrifterne. Den er simpelthen uundværlig, men nok noget de fleste af os har i køkkenet i forvejen. Derudover bruger jeg min KitchenAid røremaskine rigtig meget, den har jeg skrevet et indlæg om her.
Jeg bruger også masser af skåle, gerne en mellemstørrelse som passer til det meste. Jeg har mine Margrethe skåle i lyserød og pink, de sætter lidt kulør på bagningen.

Chokoladekage

I e-bogen som du har købt, er der en særlig opskrift på en chokoladekage, som jeg har udviklet specielt til netop e-bogen. Denne opskrift er derfor ikke delt her på Annettes Kager. Men jeg har efterhånden brugt opskriften flere gange, når jeg har skulle bruge en ganske almindelig chokoladekage, da den simpelthen bare er fantastisk lækker.

Jeg har lavet et indlæg her på bloggen hvor jeg deler en nem chokolade frosting, som jeg så smører ud over min chokoladekage. Måske det kunne være inspiration til dig, hvis du ønsker at bruge opskrifterne på en anden måde uden mousse.
Chokoladekagen er lavet præcis som der står i “11 skønne kager med mousse”, du skal blot tilføje denne skønne frosting istedet for mousserne.

 

Løbende nye ideer og inspiration

Husk at jeg løbende vil opdatere denne side med nye ideer og inspiration til dine kager med mousse.