Annette, kvinden bag lækkerierne

Kys med chokolade 2

Jeg hedder Annette, og jeg er den kreative bag Annetteskager.com, hvor jeg laver masser af lækkerier og deler med jer. Jeg er amatør bager, og jeg elsker min hobby som mest er for hyggens skyld. Bloggen her har jeg lavet for at vise jer derude, at det faktisk slet ikke er så svært selv at gå igang. Jeg får indimellem nogle ideer til sjove lækkerier, som I løbende vil kunne se her på bloggen.

Jeg laver ikke kager på bestilling, men jeg glæder familie og venner med mine kreationer. Jeg guider meget gerne, hvis du selv får lyst til at kaste dig ud i kagekunsten, så efterlad gerne en kommentar.

I mit “rigtige” liv uden for bloggen er jeg 36 år, gift og mor til 2 skønne piger. Jeg er uddannet lægesekretær og elsker mit arbejde, det giver virkelig mening for mig og jeg føler at jeg gør en forskel i min dagligdag.

Her på bloggen finder du masser af annoncer. Størstedelen af dem er affiliate annoncer, hvilket betyder, at jeg tjener lidt penge, hvis du klikker på dem og handler det sted, du lander. Derudover kan du også finde sponsorerede indlæg, hvor jeg har fået produkterne tilsendt for at teste/bruge dem og evt. vise dem frem her på bloggen.
Det vil fremgå af indlægget, om det er sponsoreret. Selvom et indlæg skulle være sponsoreret, kan du sagtens stole på det, som jeg skriver. Jeg skriver ikke at et produkt er godt, hvis jeg ikke synes det.


Print Friendly

21 Comments on Annette, kvinden bag lækkerierne

 1. anja nyvang
  18. juni 2015 at 7:12 am (2 år ago)

  hejsa Annette

  på dine to dåbskager har du lavet et mønstre hvilke redskab har du brugt der??
  minder lidt om en gammeldags klejne udruller

  mvh anja

  Svar
  • Annette
   18. juni 2015 at 7:42 am (2 år ago)

   Hej Anja:)
   Du kan finde link (nederst) i mit indlæg til bryllupskagen, redskabet hedder tilskærer/præger.

   Svar
 2. Maria Fly Christensen
  7. juli 2015 at 9:05 pm (2 år ago)

  Hej Annette
  Håber du kan hjælpe mig.. Jeg står overfor min søns barnedåb og vil gerne lave dine cupcakes med hindbær og hvid chokolade.. Overvejer at skifte hindbærene ud med jordbær, da jeg er vild med jordbær.. Tror du det fungerer ret smagsmæssig?
  Et andet spørgsmål er omkring toppingen.. Over vejer din vaniliefrosting eller din SMBC. Hvad tænker du ville være bedst? Ville jo gerne have have lidt jordbær i denne også, men den skal have farven grøn og blå, så det dur ikke med den røde farve.. Kan man gøre noget der?
  Mvh. Maria

  Svar
  • Annette
   8. juli 2015 at 6:25 am (2 år ago)

   Hej Maria
   Det lyder hyggeligt med et barnedåbs bageprojekt:).
   Ang. opskriften med hvid chokolade og hindbær, så er de 2 ingredienser sat sammen, fordi de går rigtig godt sammen. Hindbær og syrligt og hvid chokolade er meget sødt. Selvfølgelig kan du sætte det sammen med jordbær, men om smagskombinationen er god, tør jeg ikke sige noget om. Jordbær er jo søde ligesom den hvide chokolade. Måske jeg så ville bruge mørk chokolade istedet, som er lidt bitter. Men det er jo helt op til dig selv:).
   Ang. frostingen så er SMBC uden tvivl mest stabil. Nu ved jeg ikke om det er vanilje frostingen, som er i den cupcakes opskrift du spørger til. Men hvis det er den, så er den knap så stabil, fordi det er ren marengs. Den er fin nok og du kan sagtens bruge den. Men hvis den skal stå nogle timer i varmen på et bord, så ville jeg vælge den hvor der også er smør i:).
   Jordbær vil farve din frosting lyserød, det kan du ikke komme udenom. Men en vanilje frosting til hindbær/chokolade cupcakes er altså også lækker, og på den måde har du mulighed for, at farve den i de farver du ønsker.:)

   Svar
 3. Susan Kongsgård
  4. august 2015 at 7:36 am (2 år ago)

  Hej Annette
  Først tusind tak for en inspirende og super blog, som jeg faldt over da jeg manglede opskrifter til fyld i min datters bryllupskage – som jeg i et svagt øjeblik har lovet at lave 😊 jeg har lavet din hindbærmousse og tobleronecremen. Den er prøvebagt og smagt og det smager pragtfuldt. Testkagerne er smurt op med alm vanille frosting og pyntet med swirls, nu er jeg imidlertid blevet i tvivl om det ville være et bedre valg med marengsfrostingen (den med smør). Jeg kan se på bloggen, at sidstnævnte kan holde sig lang tid i køleskab og endda fryses, men hvordan med vanillefrostingen – kan den det? Jeg har også bagt forskellige cupcakes, der også skal pyntes samme dag så det vil være fint hvis jeg kan lave det meste i forvejen. Der er jo meget andet der skal forberedes så jeg har planlagt, at pynte kagerne dagen før og har læst på bloggen, at det ikke skulle være noget problem. Håber du kan hjælpe mig og endnu en gang tak for en inspirerende og informativ blog.
  Med venlig hilsen
  Susan

  Svar
  • Annette
   5. august 2015 at 7:17 pm (2 år ago)

   Hej Susan
   Det lyder da som et spændende (og stort) projekt du skal igang med:). Om du skal vælge marengsfrosting eller klassisk frosting er i virkeligheden et spørgsmål om smag. Den klassiske med smør og flormelis kan man sige er lidt “grov” i det i forhold til marengsfrostingen, som er blank og let. Jeg fryser begge typer frostings og har kun god erfaring med det, så det kan du sagtens gøre. Det skal bare piskes godt op når først det er tøet. Og ja du kan sagtens lave og pynte cupcakes før tid og opbevare dem på køl. Det man skal være opmærksom på, er at udtørringen af kagerne går hurtigere igang af at stå i køleskabet. Men 1 enkelt dag eller 2 skulle der ikke ske noget ved. Men det kommer selvfølgelig helt an på den opskrift du bruger. Jeg har ikke oplevet det selv, med de opskrifter jeg har testet her på siden:). Men måske du skal teste det af inden den store dag.
   Jeg håber at det var svar nok, og ellers er du velkommen til at spørge igen:)

   Svar
 4. Susan Kongsgård
  5. august 2015 at 7:38 pm (2 år ago)

  Hej Annette
  Tak for svar, jo det er et stort (men også hyggeligt og sjovt projekt). Jeg har som du forslår afprøvet forskellige opskrifter på cupcakes – til stor fornøjelse for min mand og hans kollegaer 😊 de mener ikke man kan øve sig nok når det gælder kage. Jeg var bare ikke klar over om den klassiske frosting kunne fryses, så tak for hjælpen med svar på dette spørgsmål. Jeg lavede marengsfrostingen i går og den var simpelthen ubeskrivelig god, så jeg tror det bliver den jeg bruger til bryllupskagen.

  Venlig hilsen
  Susan

  Svar
  • Annette
   9. august 2015 at 7:07 pm (2 år ago)

   Det lyder super Susan:)
   Held og lykke med projektet:)

   Svar
 5. Isabella runge
  9. januar 2016 at 10:10 am (1 år ago)

  hej annette. jeg har virkelig brug for din hjælp. håber du når svare. jeg skal lave en tage til på søndag, med fondant. og har tænkt mig at lave små marengs toppe, og ligge rund i kanten. kan jeg det? bliver de bløde? og kan jeg ligge dem på i dag?:) mvh Isabella Runge

  Svar
  • Annette
   11. januar 2016 at 9:09 am (1 år ago)

   Hej Isabella
   Jeg ser desværre først din kommentar nu, men jeg håber at du fandt en løsning. Personligt vil jeg nok selv vente med at putte marengstoppe på en kage til lige inden den skal serveres:). Jeg håber at det gik:)

   Svar
 6. Helle lykkegaard Larsen
  23. maj 2016 at 9:40 am (11 måneder ago)

  Hej Anette
  Jeg vil gerne prøve dine vaniljecupcake med skyr og hindbær frosting.
  Jeg er i tvivl om hvor store de forme er som du bager dem i. Hvordan sikre jeg at kagerne bliver flade så jeg kan pynte dem?
  Hvor kan jeg købe de fine sølvforme du har brugt?

  Svar
 7. Lars Christiansen
  24. juni 2016 at 8:34 am (10 måneder ago)

  Hej Anette

  Hvis det er dig der lige har leveret en flot rød kage formet som 2 pakker til Poul Erik – Pemavej – Solrød, så vil jeg meget gerne tale med dig om en studenterhatkage til på søndag…. hvis det er muligt 🙂

  Du kan kontakte mig på 51393333

  Svar
  • Annette
   16. juli 2016 at 8:33 pm (9 måneder ago)

   Hej Lars
   Lidt sent svar, men det er ikke nogle kager jeg kender til. Jeg laver slet ikke kager på bestilling.:)

   Svar
 8. Janne Dyreholt
  13. juli 2016 at 8:45 am (10 måneder ago)

  Hej Anette
  Er igang med at lave en lagkage udfra din opskrift med en mudcake bund og 2 almindelige lagkagebunde på 30 cm, rund. Er bagt og ser fint ud.Skal nu lave fyld af toblerone- og hindbærmousse.Spørgsmålet er om jeg bare skal fordoble din toblerone – og hindbærmousse opskrift. Kagen er til 32 pers.
  Tak for en god blog:-) Mvh. Janne

  Svar
  • Annette
   17. juli 2016 at 5:01 pm (9 måneder ago)

   Hej Janne
   Det er nok lidt sent at svare dig, men jeg holder ferie i øjeblikket:). Jeg ville personligt nok fordoble opskrifterne for at være sikker på at der er nok fyld. Jeg håber at du selv fandt en løsning:)

   Svar
  • Annette
   29. september 2016 at 11:11 am (7 måneder ago)

   Hej Oskar
   Skønt med tips til lækre varianter, tak for det:)

   Svar
 9. Bettina Christiansen
  20. oktober 2016 at 2:58 pm (6 måneder ago)

  Hej Annette
  Jeg skal til at lave en stor lagkage (bradepande størrelse) og tænker at lave den i 3 lag. Blåbær/hindbær/jordbær mousse, chokolademousse og citronmousse.

  Tror du jeg skal fordoble dine mousse opskrifter for at der er nok til hele bradepanden ?

  Og vil jeg kunne lave hele kagen en uge i forvejen og fryse den. Tage den op dagen før og pynte med fondant ?

  Svar
  • Annette
   25. oktober 2016 at 8:19 pm (6 måneder ago)

   Hej Bettina
   Det er noget af et projekt du skal igang med, det lyder spændende. Ja jeg tror at et fordobling vil være fint. Dog skal du lige sætte opskrifterne op ved siden af hinanden og kigge på mængden af de ingredienser der skal i. Jeg tænker her at hvis der er stor forskel skal en af dem måske 3 dobles:)

   Svar
 10. Janni
  16. januar 2017 at 11:21 pm (3 måneder ago)

  Hey Annette.
  Er der slet ikke mulighed for at man kan bestille kager hos dig?
  Står nemlig og ska holde navngivning for min datter og kunne rigtigt godt tænke mig 60 cupcakes med hendes navn på.

  P.s det er virkelig nogen flotte kager du laver. 😍

  Svar
  • Annette
   22. februar 2017 at 8:36 pm (2 måneder ago)

   Hej Janni
   Jeg beklager mit sene svar, men det ville alligevel have været et nej, desværre. Jeg laver ikke kager på bestilling. Jeg håber at du har fundet en anden løsning:)

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *