Opskrifter

9 Comments on Opskrifter

 1. Majbritt Rosbak Larsen
  27. oktober 2015 at 6:56 pm (2 år ago)

  kager opskrifter og kage fyld

  Svar
 2. Sofie
  26. januar 2016 at 8:13 pm (1 år ago)

  Hej Annette 😊 . Jeg vil høre om det er sådan så du laver kager og sælger ? Vi er kommet i den kattepine at vi har lovet at lave lyserøde flødeboller til en konfirmation meeen vi har vist gabt over lidt for meget der . Og nu kan jeg jo se dine flotte flødeboller .
  Mvh Sofie

  Svar
  • Annette
   27. januar 2016 at 8:52 pm (1 år ago)

   Hej Sofie
   Det gør jeg desværre ikke:(, så jeg kan ikke rigtig hjælpe jer.

   Svar
 3. ina
  14. april 2016 at 12:11 pm (1 år ago)

  Hej Annette. Jeg kan ikke rigtig finde opskriften på den smørcream du bruger inden du lægger fondant på dine kager. Hvor skal jeg kigge? Eller er det bare en af dine opskrifter på frosting? Med venlig hilsen Ina

  Svar
  • Annette
   17. april 2016 at 7:33 pm (1 år ago)

   Hej Ina
   Det er som regel den klassiske vanilje frosting som jeg bruger, men jeg er også begyndt at bruge ganache under, for at det ikke bliver så sødt altsammen;)

   Svar
 4. Heidi
  15. april 2016 at 6:06 am (1 år ago)

  Hej Anette
  Jeg vil lave en lagkage med vaffelrør om kanten. Kan jeg sætte vaffelrør på lørdag aften og servere søndag eftermiddag?

  Svar
  • Annette
   17. april 2016 at 7:36 pm (1 år ago)

   Hej Heidi
   Hmm jeg har ikke selv prøvet sådan en kage, men umiddelbart tror jeg faktisk at det er en dårlig ide. Det kommer selvfølgelig an på om kagen er smurt op med en smørcreme eller noget andet. Men jeg vil tro at dine vaffelrør bliver bløde hvis der er den mindste fugt som de kan suge til sig. Altså hvis de kommer i kontakt med fyldet i din kage. Jeg håber at det giver mening:).

   Svar
 5. Annette Brejnholt
  3. januar 2017 at 7:15 am (6 måneder ago)

  Kære Annette
  Godt nytår!
  I min kvide skriver jeg til dig. Min garnache opskrift er blevet væk. Den er gammel, så gode råd er dyre. Det er en kage med kransekagebund og -top. Den ’støbes’ i en sandkageform og er skærefast efter 1 time i fryseren. Den skal være til 12 personer. Kan du med din store erfaring guide mig, så jeg får en garnche der er skærefast, smager himmelsk og ser fantastisk ud???
  Venlig hilsen Annette

  Svar
  • Annette
   7. januar 2017 at 9:34 am (6 måneder ago)

   Hej Annette
   Puha sikke en opgave;). Jeg laver jo altid en ganache i forholdet 1:1, altså 100 g mørk chokolade til 1 dl fløde. Her kunne man evt. tilføje lidt smør, for at få en skinnende effekt. Men det er altså ikke noget jeg selv har prøvet endnu. Jeg håber at det kan hjælpe dig lidt:)

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *