Kys med chokolade 2

Denne opskrift på hjemmelavet kys med chokolade er ret simpel, og afviger ikke afsindig meget fra min opskrift på kys. Du skal simpel hen bare tilføje 65 g mørk chokolade. Jeg synes det var en passende mængde, men du kan godt tilføje en 10-20 g mere uden at der sker noget ved det. Start med at lave din marengs masse, du finder opskriften her.

Hjemmelavet kys

Når din marengs er helt klar, tilføjer du den hakket mørke chokolade og vender den forsigtig i marengs massen. Det kan da næsten ikke gøres mere simpelt.

Jeg ville gerne stadig lave kys med mønster i, så jeg brugte en stor stjerne tyl, så chokolade stykkerne ikke kunne sætte sig fast. Jeg har brugt en stjerne tyl fra Blomsterberg, den er
ca. 18 mm bred i toppen.

Kys med chokolade 1

Bag dine hjemmelavet kys med chokolade ved 80 grader i 1 1/2 time, sluk ovnen og lad dem køle af derinde. Det tager ca. 1 time til 1 1/2.  Pak dem herefter i en lufttæt bøtte til de skal spises.

Kys kager med mørk hakket chokolade

Jeg er ret vild med denne kombination, sødt med bittert, de blev ret lækre.


Print Friendly, PDF & Email