Hjemmelavet kys med bladguld

Hjemmelavet kys

Skønne fersken farvet kys med bladguld.

Disse hjemmelavet kys med lidt bladguld er helt perfekte til en elegant begivenhed som for eks. et bryllup. Men de kan også sagtens bruges til for eks. en barnedåb eller konfirmation. Opskriften på mine kys finder du her. Når du har sprøjtet dine kys ud på bagepladen, tilføjer du blot lidt bladguld på toppen, inden du bager dem. Bladguld kan godt være lidt tricky, det drillede i hvert fald mig meget. Men det lykkedes mig at få det på til sidst.

Marengs

Bladguld

Jeg har forsøgt mig med noget guld støv tidligere, det var lidt nemmere at arbejde med, men er desværre ikke velegnet til at spise. Man kan dog vælge bare at børste det væk inden man spiser sit kys. Men det kan godt virke en smule kikset, at skulle sige sådan til sine gæster;).
Bladguld er derimod spiseligt, og måske bliver resultatet pænere hvis man øver sig lidt. Mit problem var, at det lægger sig i klumper, og jeg kan godt lide at pynten ligger lidt tilfældigt.
Men døm selv udfra billederne.

Marengs

Guldstøv


Print Friendly

1Pingbacks & Trackbacks on Hjemmelavet kys med bladguld

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *