6 comments on “Frostings”

 1. Hej Annette, super dejlig blog du har, jeg ville gerne prøve at lave muffins med frosting til min søn der bliver student i år, det måtte gerne være chokolade muffins, men hvilke frosting i blå kunne man så lave, har du evt. en god ide ? mvh Anita

  • Hej Anita
   Jeg ville lave den klassiske tror jeg. Den med 250 g smør og 500 g flormelis samt vaniljeessens. Den kan du farve i lige den farve som du ønsker:)

 2. Hej Anette, jeg vil forsøge med din daim creme som fyld, hvilken frosting vil du anbefale? Måske noget andet end frosting?

  Mvh Louise

  • Hej Louise
   Jeg er personligt blevet meget glad for opsmøring med ganache af mørk chokolade. Det er ikke så sødt som alt det andet, og det er jeg personligt ret glad for. Man smelter 100 mørk chokolade til 1 dl fløde, og det skal selvfølgelig fordobles hvis du skal bruge noget mere. Men forholdet hedder 1:1. Varm det op indtil chokoladen er helt smeltet og stil det til afkøling med film helt ned og røre overfladen, så der ikke opstår kondens. Det vil så blive tykkere og tykkere efterhånden som det køler af. Jeg holder øje med det, og når det når en smøre chokolade konsistens, så begynder jeg at smøre kagen op:). Af flere omgange hvor kagen kommer ind i køleskabet indimellem hver opsmøring:)

 3. Hej Anette 🙂
  Jeg er stor fan af din blog og bruger altid dine opskrifter!
  Jeg skal lave en af de famøse og berømte enhjørningkager til min datter i oktober, men er lidt i tvivl om hvad der er bedst at bruge til ‘håret’ og til opsmøring af selve kagen uden det bliver sødt i sødt.. Jeg laver en nøddekaramel bund og to drømmekagebunde. Fyld er jeg lidt i tvivl om.. Kagen skal kun smøres op men ikke have fondant på, så skal bruge noget der dækker pænt, og som passer godt til det jeg skal bruge til håret også.. Håber det gav mening!
  Kram herfra

  • Hej Louise
   Dejligt at du kan bruge min side😃.
   Hvad du skal bruge som ikke er for sødt, er svært at svare på. Du kan evt. prøve en creme cheese frosting og ellers kunne marengs være lækkert.
   Til alt det søde er en syrlig mousse altid lækker. Fx hindbær eller solbær mousse sammen med en chokolade mousse af fx toblerone😊
   Det lyder som et spændende projekt😃.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *