Cupcakes til babyshower

babyshower-cupcakes-2-1

Jeg har lavet disse cupcakes til min søde svigerindes babyshower, som vi holdte for nogle uger siden.
Vi havde allesammen en rigtig hyggelig formiddag sammen og sluttede af med disse skønheder som selvfølgelig indikerer, at det er en lille pige, som de venter sig.

Kagerne er æble/marcipan cupcakes med kanelfrosting og brownie cupcakes med flødebolleskum.
De er bagt i de skønne lyserøde forme fra Cups4Cakes, som er lavet i en tyk papirskvalitet. Jeg sætter hvide tynde papirsforme ned i formene, inden jeg tilføjer dejen og bager dem. Det er for at være helt sikker på, at der ikke trænger fedt igennem.

Ovenpå kagerne har jeg pyntet med en masse fint fondant pynt, som er udstukket af en masse forskellige udstikker og forme, som jeg har herhjemme. Jeg har fundet lidt af dem her, men du kan bruge, lige hvad du har lyst til. Har du et tema, er det nemt, at finde noget der passer sammen.

babyshower-cupcakes-1

Jeg har lavet en lille Youtube video med inspiration til at pynte dine cupcakes.


Print Friendly
0 comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *