De smukkeste roser af marengs

Kys roser 3

Jeg laver tit hjemmelavede kys kager. Det er SÅ nemt og hurtigt. De skal selvfølgelig have noget tid i ovnen, men der kan jeg jo lave alt muligt andet imens.
De har en god størrelse, så man lige kan hapse en, hvis man har lyst til lidt lækkert. Men de kan også bruges til alt muligt andet. F.eks. elsker jeg is med kys, det smager virkelig skønt. Men du kan også bruge dem som pynt på en kage. Ja det er vist kun fantasien der sætter grænserne. Du kan finde selve opskriften her.
Til roserne på billedet har jeg brugt en god sprøjtepose og en lukket stjernetyl, hvis du bruger Wilton er det den tyl der hedder 2D. Men du kan også sagtens bruge de åbne stjernetyller som f.eks. 1M.
Teknikken er super simpel, du kan se den på videoklippet her: Rose kys

Sørg for at opbevare dine kys i en lufttæt bøtte. De er hurtige til at suge fugt til sig og blive bløde. De kan selvfølgelig stadig spises, men de er altså bedst når de knaser;). Oplever du at de bliver bløde, kan du tørre dem i ovnen igen.

Kys roser 6

Prøv selv at lave de smukkeste roser af marengs i lige den farve du har lyst til.
Teknikken jeg bruger her, kan du også bruge til dine cupcakes, eller på kanten af en lagkage. Det er kun fantasien der sætter grænser.

Print Friendly
8 Comments

8 Comments on De smukkeste roser af marengs

 1. Stine
  25. august 2015 at 7:16 pm (2 år ago)

  Virkelig smukke roser du laver! Jeg bruger 1M fra Wilton, så jeg skal vist prøve med 2D næste gang. Super flot og inspirerende blog du har 🙂

  Svar
  • Annette
   26. august 2015 at 7:45 pm (2 år ago)

   Tak Stine:) Og ja du må igang med 2D tyllen. Roserne bliver simpel hen så fine:)

   Svar
 2. neslihan
  22. marts 2016 at 9:43 am (1 år ago)

  Hej sikke fine de er !!
  har du en oprkrift på dem?

  Svar
  • Annette
   23. marts 2016 at 9:08 am (1 år ago)

   Halløjsa
   Ja der er link oppe i teksten til min opskrift:)

   Svar
 3. Marlene
  13. juni 2016 at 7:16 pm (12 måneder ago)

  Hvor længe kan de tåle at ligge, før de bliver bløde? Jeg ville rigtig gerne lave nogle til min søns barnedåb i efteråret 😄

  Svar
  • Annette
   17. juli 2016 at 5:45 pm (10 måneder ago)

   Hej Marlene
   Jeg har haft dem liggende i en bøtte i op til 1 uge. Så det skulle være muligt at lave dem i god tid:). Rigtig god ide til barnedåb, det bliver så fint:)

   Svar
 4. Josefine Krabbenhøft
  26. august 2016 at 7:42 pm (9 måneder ago)

  Hej Annette, jeg har lavet hindbær cupcakes og synes simpelthen de kunne være så fin som topping. VIlle du anbefale det? Og hvis det er, så skal jeg køre med dem i bil i ca. 1 time? Ville de kunne klare det? Mvh Josefine

  Svar
  • Annette
   29. august 2016 at 8:41 am (9 måneder ago)

   Hej Josefine
   Mit svar er måske lidt for sent nu, men jeg vil gerne høre hvad du gjorde og om det virkede. Umiddelbart så tror jeg sagtens at du kan sætte marengs roser oven på en smørcreme, men det kommer nok lidt an på hvad du vælger at toppe dine cupcakes med. Problemet kan blive hvis marengsroserne suger fugten fra toppingen til sig:)

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *