Var det noget med chokolade mousse til dessert?. En lækker og cremet en af slagsen, og børnevenlig er den også. Jeg har skiftet næsten halvdelen af den mørke chokolade ud med lys chokolade, da det kun er mig der er vild med mørk chokolade herhjemme. Men resultatet var ikke mindre godt af den grund.

Opskriften kræver ikke mange timer på køl, så den kan sagtens laves “i sidste øjeblik”.


Du behøver ikke, at servere den i portionsglas som jeg har gjort. Den kan også sagtens bruges som fyld i en kage, den skal bare bruges med det samme. Og derefter i køleskabet for at sætte sig. Så har du været på jagt efter en god opskrift på chokolade mousse længe, så har jeg fundet den for dig. Vær dog opmærksom på, at hvis du bruger meget lys chokolade, så skal der husblas i, hvis den skal bruges som fyld i en kage.

Print Friendly, PDF & Email
4 Comments

4 comments on “Chokolade mousse til dessert”

    • Hej Kimmie
      Hvis du klikker på linket oppe i opskriften hvor der står chokolademousse med lyserød skrift, kommer du videre til opskriften.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *