Fudge
Lækker blød fudge med mint smag.

En lille lækkerbisken til julen. Du kan også spise den på andre tider af året;), evt udelade mint essensen. De er super nemme at lave og bruger du en god lækker kvalitets chokolade, så smager de simpel hen bare så fuglene synger. Opbevar dem i køleskabet men tage dem ud lidt før de skal serveres. Generelt får man ikke den samme smagsoplevelse hvis det man spiser er køleskabs koldt, så tag det altid ud i god tid.


Print Friendly, PDF & Email
3 Comments

3 comments on “Mint fudge”

  1. du skriver 1 dåse kondenseret mælk, ar alle dåser lige store, og skal mælken koges til karemel først.
    mvh Kirsten fra Fur

    • Hej Kirsten
      Du skal bare bruge dåsen som den er uden nogen forbehandling. Angående mængden så troede jeg faktisk kun at det var nestlé der lavede kondenseret mælk. Jeg får lige tjekket op på mængden i den dåse og tilføjet til opskriften:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *