Den her kage lavede jeg til vores 2 døtre da vi holdte barnedåb og 3 års fødselsdag samtidig. Det var lidt af et projekt, men jeg hyggede mig rigtig meget med det. Kort kan jeg lige fortælle at det er 2 almindelige lagkager med 4 roulader omkring dem. Tårnene er isvafler der vender på hovedet og er pyntet med fondant flæser. Jeg har taget en masse billeder af kagen undervejs og har lavet en how to på den. Den er nemlig ikke helt så avanceret som den faktisk ser ud til:).


Print Friendly, PDF & Email
5 Comments

5 comments on “Dåbs og fødselsdags kage i en”

 1. Ihhh hvor er den fantastisk. Min datter bliver 2 år d 20 juli… kan du lave en sådan til mig (selvfølgelig mod betaling 🙂 ).
  Mange hilsner
  Charlotte
  2546 1446

 2. Hej Anette (:
  Det grønne som skal forestille græs hvad har du lavet det med ? og så væggen, vindueren og dørene hvordan har du fået fondanten mønstret sådan og med hvad ? (:
  MVH Mette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *