Cupcakes med stil

Jeg har gået og overvejet lidt at lave en side på facebook. Den skulle så vise ting og sager frem fra min webshop (opdatering: shoppen er lukket). Men jeg ville også have noget hygge med, det skulle ikke kun være produkter.

Så derfor har jeg oprettet siden: Cupcakes med stil. Der vil selvfølgelig være en masse billeder og skriverier om mine produkter i shoppen. Men der vil også være opskrifter på både cupcakes og toppings, samt en masse billeder af mine egne cupcakes. Så det er vel egentlig bare en blog på facebook:). Jeg håber I har lyst til at kigge forbi og sprede budskabet om min lille webshop:)

5 Comments

5 Comments on Cupcakes med stil

 1. Pia R.
  20. juni 2011 at 1:59 pm (4 år ago)

  super godt.

  Svar
 2. Margit
  30. juni 2011 at 11:35 am (3 år ago)

  herligt – det glæder mig at være nr. 120 herinde og vil prøve at lave dine banan cupcakes i dag :)

  x

  Margit
  Creative Tail

  Svar
 3. Annette
  1. juli 2011 at 12:40 pm (3 år ago)

  Det glæder også mig Margit, jeg er så smigret over at så mange vil følge med i mit kage eventyr;). Go fornøjelse med bagningen:)

  Svar
 4. Stine Lykke
  25. juli 2011 at 1:09 pm (3 år ago)

  Hej Annette.

  Hver gang jeg søge om cupcakes ender jeg på din side – og det er altid en fornøjelse!!

  Jeg har kun bagt cupcakes én gang – Syntes jeg mangler udstyr. Ved du hvor på nettet jeg kan købe sådanne? :-)

  Tommelfinger op for dit arbejde og for denne side! Mvh. Stine Lorentzen

  Svar
 5. Anonymous
  25. juli 2011 at 8:16 pm (3 år ago)

  Hej Stine
  Jamen det er da bare fantastisk at det lige er hos mig du ender:). Dejligt at høre at du også har kastet dig ud i alt det her sukkerleg;). Hvad mener du helt præcist med udstyr ? Er det kun til cupcakes ?.
  Annette

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Translate »