Cupcakes med stil

Cupcakes med stil

Kig ind på min facebook side cupcakes med stil.

Jeg har gået og overvejet lidt at lave en side på facebook. Den skulle så vise ting og sager frem fra min webshop (opdatering: shoppen er lukket). Men jeg ville også have noget hygge med, det skulle ikke kun være produkter.

Så derfor har jeg oprettet siden: Cupcakes med stil. Der vil selvfølgelig være en masse billeder af cupcakes. Men der vil også være opskrifter på både cupcakes og toppings, samt en masse billeder af mine egne cupcakes. Så det er vel egentlig bare en blog på facebook:). Jeg håber, at I har lyst til at kigge forbi.

Print Friendly
5 Comments

5 Comments on Cupcakes med stil

 1. Pia R.
  20. juni 2011 at 1:59 pm (6 år ago)

  super godt.

  Svar
 2. Margit
  30. juni 2011 at 11:35 am (6 år ago)

  herligt – det glæder mig at være nr. 120 herinde og vil prøve at lave dine banan cupcakes i dag 🙂

  x

  Margit
  Creative Tail

  Svar
 3. Annette
  1. juli 2011 at 12:40 pm (6 år ago)

  Det glæder også mig Margit, jeg er så smigret over at så mange vil følge med i mit kage eventyr;). Go fornøjelse med bagningen:)

  Svar
 4. Stine Lykke
  25. juli 2011 at 1:09 pm (6 år ago)

  Hej Annette.

  Hver gang jeg søge om cupcakes ender jeg på din side – og det er altid en fornøjelse!!

  Jeg har kun bagt cupcakes én gang – Syntes jeg mangler udstyr. Ved du hvor på nettet jeg kan købe sådanne? 🙂

  Tommelfinger op for dit arbejde og for denne side! Mvh. Stine Lorentzen

  Svar
 5. Anonymous
  25. juli 2011 at 8:16 pm (6 år ago)

  Hej Stine
  Jamen det er da bare fantastisk at det lige er hos mig du ender:). Dejligt at høre at du også har kastet dig ud i alt det her sukkerleg;). Hvad mener du helt præcist med udstyr ? Er det kun til cupcakes ?.
  Annette

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *