Cupcakes

Her kommer opskriften på nogle super lækre chokolade cupcakes med ultimate chocolate frosting, en opskrift som jeg helt sikkert vil bruge igen. Du kan både bruge den som den er, eller skifte lidt af kakao pulveret ud med smeltet chokolade. Det giver også en super lækker cupcake.Chokolade cupcakes med ultimate chocolate frosting
Jeg bruger gerne denne opskrift som standard når jeg skal bage chokolade cupakes. De er simpel hen så skønne.
Chokolade cupcakes med ultimate chocolate frosting


Print Friendly, PDF & Email
110 Comments

110 comments on “Chokolade cupcakes med ultimate chocolate frosting”

 1. hejsa
  super lækre!! tak for opskriften!!
  jeg tænker… vil geren bage dem til min datters dåb på næste søndag – er de velegnede til frysnnig? og, kan man lave frostingen dagen før og opbevare den med held i køleskabet og pynte de optøede cupcakes på dagen??
  vh lykke

  • Hejsa.

   Jeg har prøvet at fryse cubcakes ned og det går fint. Jeg tog dem op ca 6 timer før de skulle bruges. De stod på køkkenbordet indtil jeg var klar til at pynte.
   Frostingen havde jeg også lavet i forvejen lå i køleskabet. Den kan få en kort tur i microen så den bliver blød og til at arbejde med.

 2. Hej Lykke:)
  Tak skal du ha:). Jeg har ikke selv prøvet at fryse dem ned, så kan ikke svare på det spørgsmål af egen erfaring. Men jeg har prøvet at fryse andre cupcakes ned, og det har fungeret fint. I hvert fald smagsmæssigt, men jeg oplevede desværre at papir formene rev sig løs fra kagerne, og det så ikke så godt ud. Men det er ikke sikkert at alle papir forme vil gøre det. Jeg tror sagtens at du kan lave frostingen dagen før den skal bruges, men den skal nok lige røres igennem inden du kan bruge den. Og ellers så tager det kun lige 5 min at røre ingredienserne sammen, hvis du har tid på selve dagen.:) Håber det kan hjælpe lidt:)
  Hilsen Annette

 3. Hej Ditte
  Ja du må simpel hen kaste du ud i det. Du vil ikke fortryde, for de smager bare helt fantastisk:). De her blomster er lavet af royal icing (flormelis og past. æggehvide). Det hælder du på en sprøjte pose, og så med en drop flower tyl laver du blomsterne på et stykke bagepapir. Kig evt under drow flover på you tube, nogen gange er det nemmere at forstå når man ser det.:)

 4. Hvordan får du papirsformen til at holde farven? Synes altid mine bliver så fedtede og kedelige i farven når de er bagt. Bruger du grease-proof forme, og i så fald, hvor køber du dem?

 5. Hej Katrine
  Super du kunne bruge mit tip:). Jeg har været inde på frosting opskriften og tilføje hvad jeg har gjort for at få jordbær frosting. Men kan lige skrive det her også. Jeg brugte jordbær saft, som jeg havde siet fra mine jordbær til jordbær mousse. Der var så meget tilbage så jeg nænnede ikke at smide det ud, istedet røg det i fryseren. Men hvis du ikke lige har det liggende;), så kan man da nok finde noget jordbær sirup, som man kan tilføje. Det er ikke så meget man skal bruge, bare lige så frostingen hænger sammen. Alt efter om du vil pynte med swirl eller en mere flydende frosting.

 6. Jeg lavede dine banan-chokolade muffins her for nogle dage siden med denne lækre chokolade frosting!! De blev såå lækre!
  min arbejdsgruppe var nærmest helt i ekstase over hvor godt de smagte! 😀

 7. kan jeg f.eks. bage cupcakes om søndagen og pakke dem ind og så pynte dem om mandagen for at tage dem med om tirsdagen

 8. Hejsa
  Ja det kan du sagtens. Jeg bager dem som regel selv 1 dag eller 2 i forvejen, og pynter dem så inden de skal spises. Hvis jeg ikke har tid til det, så pynter jeg også dagen før. Bare pak dem godt ind så de ikke bliver tørre:)

 9. Hej igen, tusind tak for hurtigt svar (mht. at bage dem i forvejen). Det er første gang jeg skal prøve noget med frosting, så der dukker en masse ? op: Når de så er pyntet mandag kan de så stå i en bradepande med plasticlåg i køleskabet til tirsdag? Kan godt forestille mig at man bliver bidt af at pynte kager :-)efter at have kigget på alle de fine ting du laver.
  Hilsen Merete

 10. Hejsa igen Merete:)
  Det var skam så lidt, vil jo gerne hjælpe andre kage “tosser” hvis jeg kan;). Jeg gør faktisk nøjagtig som dig. En bradepande med låg i køleskabet:). Men man skal nok kun gøre det en dag i forvejen, der er nemlig nogle kager som bliver tørre af at stå i køleskabet for længe. Jeg putter dem gerne i en kagedåse med tæt låg, hvis jeg ikke pynter samme dag som de er bagt. Så kommer de først på køl når frostingen er på:).
  Bare vent, inden længe er du også bidt af en gal kage;)

 11. Hej Annette
  1000tak for opskrifterne. De blev helt fantastiske og jeg er blevet utrolig populær både hjemme, på arbejde, på min mands arbejde og i mødregruppen! Man bliver jo helt bidt af at lave cupcakes 😉
  Kram Ninna

 12. Hej Ninna
  Hvor er det bare fantastisk at høre:). Der er nu ikke noget der glæder andre som sukker;). Ja cupcakes er bare så dejlige nemme og hurtige at lave, så det kan man da kun blive bidt af;)

 13. Hej Anette!
  Jeg tænker på
  – Kender du en opskrift for en anden dej til ‘kagen’ ?
  Kunne godt tænke mig at bruge frostingen, men tror det ville smage bedre med en andet dej.
  Da jeg måske er bange for at de bliver for brune.

  Håber du kan svare mig:-).
  Med venlig Hilsen
  Julie.

 14. Hej Julie
  Jeg kan godt følge dig i at de kan blive for brune. Altså jeg har en opskrift herinde på bloggen på vanille cupcakes. Eller måske du skal bruge banankage opskriften. Der er masser af muligheder, du skal bare gå udenom det med kakao i:). Prøv at kigge på http://www.joyofbaking.com. Og ellers kan du jo også undlade kakaopulver i frostingen, og farve den. Lige de her chokolade cupcakes er bare vildt lækre:)
  Jeg håber at det var svar nok:)

 15. Hejsa,

  Jeg vil gerne lave en masse cupcakes, som gerne må være med forskellig farvet frosting.
  Har du et tip til hvordan jeg laver frosting i forskellige farver, her tænker jeg andet end lyserød og chokolade-brun? 🙂
  Mange tak!
  Henriette

 16. Hej Henriette
  Det lyder som et hyggeligt projekt:). Jamen jeg ville da anskaffe mig noget farve, enten frugt farve som du kan købe i de fleste super markeder. Eller også pasta farver, som man bruger til at indfarve fondant med. Du skal jo så nok nøjes med at lave frosting med vanille smag, hvis du skal farve den.:) Håber det var svar nok:)

 17. Hej Annette
  Jeg ville høre om du ikke har bund opskriften til at lave frostingen så man selv kan prøve sig frem med forskellige smags varianter 🙂
  Hilsen Amanda

 18. hej(:
  jeg har hørt at når man laver ufcf, som i mit tilfælde skal bruges til opsmøring af en kage før fondant, så skal det være usaltet og ikke et blandingsprodukt, for ellers vil det ikke stivne godt nok. er det rigtigt for det er jo meget dyrere end alm. smør? og hvilken smør anbefaler du jeg skal bruge? Ellers rigtig fine ting du laver!!(:

 19. Hej Amanda
  Jo altså jeg undlader bare kakao pulver og putter andre spændende ting i. Er det en flydende smag du vil putte i ville jeg holde lidt igen med mælken, så frostingen ikke bliver for tynd.

 20. Hejsa
  Tak skal du ha:)
  Tja jeg har ikke selv prøvet at smøre en kage op med frosting endnu. Men når jeg skal bruge smør til frosting så køber jeg den billige i fakta. Altså ikke blandings produkt men smør, tror den hedder ekstra ?? Den fungere fint for mig til at smøre op med, men det er jo så også smørcreme jeg laver. Det er nok det tætteste jeg kan komme på et svar. Håber du finder en løsning:)

 21. Hejsa ! Dine cupcakes ser super lækre ud, så jeg vil meget gerne lave dem til min fødselsdag.

  Kan man bage kagerne og pynte det med frosting om torsdagen og spise dem om fredagen?
  Hvordan skal man så opbevare dem ?

 22. Hejsa
  Jamen det er da dejligt at høre, og jeg kan love dig at de smager lige så lækkert som de ser ud;). Altså jeg plejer som regel at vente med at pynte til dagen hvor jeg skal bruge dem. Jeg opbevarer dem i nogle kagedåser, og sørg for at låget er godt sat på. Ellers bliver de tørre. Kan du ikke pynte dem samme dag som de skal spises så ville jeg stadig opbevare dem i kage dåser, for de bliver så tørre af at stå i køleskabet. Men jeg må indrømme at jeg ikke ved om det er det rigtige at gøre i forhold til at der er smør i frostingen. Men smagen tager ikke skade af det.:)

 23. Hej Anette…
  Havde forsøget i sidste uge med hindbærfrosting… lykkedes ikke helt… men overvejer at eksperimentere lidt med opskriften og se om den kan gøre sig ud som chokoladekage – dejen er jo fantastisk… ellers en super opskrift, og en vildt inspirerende side…:)

 24. Hejsa:)
  Det er jeg da ked af at høre. Hvis det er smagen du synes manglede, så skal der masser af hindbær sovs i før det giver en god smag af hindbær. Ja det er en super opskrift, og jeg har da også overvejet om den kunne bruges til en hel kage. Men jeg er bange for at den ikke vil blive lige så svampet og luftig. Men meld endelig tilbage hvad du får ud af forsøget:)

 25. Hejsa
  Det er ganske almindelig usødet kakao pulver du skal bruge. Det du bruger når du ville bage hvilken som helst anden chokoladekage. Men jeg vil da lige tilføje at du sikkert sagtens kunne bruge sådan en kakaopulver som du blander op med vand og drikker. Det ville bare give en anden smag, men nok ikke en dårlig en;)

 26. Mmmmmm hvor bliver man lækkersulten af at læse din side 🙂 Jeg vil bage banan cup cakes til et p-møde på ondsag og vil prøve din Ultimate Chocolate Frosting i den forbindelse. Kan jeg blande den umiddelbart inden jeg kører hjemmefra, putte den i en sprøjtepose og så sprøjte på når jeg kommer frem? Tør nemlig ikke gøre det inden, da jeg har lang transport og bilen hurtigt bliver varm i solen. Vil lægge det i en køletaske på vejen – vil det være ok? Overvejer små stykker mørk chokolade i muffinsene, men ved ikke om det bliver “for eget”?

 27. Hej Maiken
  Ja, den kan godt være lidt farlig at falde over den her blog;). Jeg synes det lyder som en rigtig god ide med først at sprøjte frostingen på kagerne når du kommer frem. Så skal du heller ikke bekymre dig om kagerne støder ind i hinanden og ødelægger pynten;). Go ide med køletaske, den må bare ikke blive alt for kold, for smøret i frostingen gør at den så bliver meget hård. Så er den slet ikke til at sprøjte ud. Jeg har prøvet små stykker mørk chokolade i mine banan cucakes, jeg synes faktisk ikke at det var et hit. Men tror måske det er fordi at vi herhjemme er mere til lys chokolade end mørk:). Der er jo enorm forskel på smagen:)

 28. Tak for svar. Jeg skal igang med at bage nu og tror jeg prøver med en aaanelse mørk chokolade i dejen – det er jeg nemlig helt tosset med ;P Og så er jeg enormt spændt på at prøve den frosting og ikke mindst servere lidt lækkert i eftermiddag. Tak for svaret 🙂

 29. Jeg lavede de her cupcakes, fordi jeg har fået et freak med cupcakes generelt, og havde købt en masse tyller, adapter, pynt osv. helt over i KBH til anledningen. De blev rigtig gode, syntes chokolade stykkerne er lidt for syrlige når man bruger 70 % chokolade, så til næste gang vil jeg bare købe den normale Marabou. Frostion var der ingen i min familie der var vild med, desværre for den var vældlykket nok 🙂 brugte næsten en halv bøtte Dr. Oetker hindbær sauce, men den blev kun fesen lyserød (gul på billeder) 🙁 og så måtte jeg tilføje lidt lun mælk da det var svært at få massen til at blive fin og blød ellers. Tror jeg prøver en marengs buttercream næste gang i stedet. Men vil rose din hjemmeside Annette, den bliver der flittigt søgt på, på min pc 😉 så tak for det!

 30. Hejsa:)
  Dejligt at høre at du kan bruge min blog til noget:). Utroligt at frostingen ikke blev et hit, jeg har endnu ikke hørt om eller oplevet nogen selv som ikke brød sig om den. Med hensyn til farven på frostingen så bruger jeg altid lidt farve, jeg syns nemlig ikke at hindbær saucen farver nok alene. Marengs smørcremen er også super lækker, jeg har prøvet den med jordbær syltetøj engang, mums:)

 31. Hej Anette
  Jeg vil prøve denne opskfrift på lørdag.. Men jeg vil bare høre hvordan kan jeg lave det med to farver dom du har gjort? altså jorbær og vanillie?

 32. Hej Anette
  Jeg har prøvet at lave hindbærfrostingen, men den skiller og bliver grynet, hvad gør jeg forkert?
  Jeg har brugt saft fra optøet hindbær…
  Hilsen Marie

 33. Hej Marie
  Mit bud på problemet er at saften har været for kold da du blandede den i. I den “rigtige” opskrift skal man bruge lun mælk, så prøv med lun saft næste gang:)

 34. Hej Annette,
  Jeg lavede mokka-frosting til din vanilje cupcake. Vældig godt sammen… Jeg lavede en halv portion af frosting… jeg synes at det er lidt sødt og meget kakao, kan man evt. mindske lidt af flormelisen og kakaoen (til mokka frosting kom jeg kakaoen, da jeg ikke vidste om det skulle med eller ej, men nu hvor jeg har læst opskriften igen, tror jeg at det er en fejl. Derfor blev det meget chokolade) …

  Hvor længe kan frosting holde i køleskabet? Kan det også fryses? (Jeg har ikke smidt det jeg lavede ud, men kom i dypfrost pose og ind i køleskabet. Skal bage vanilje-cupcakes til skolen på tirsdag.. børnene vil nok elske det, men holder det så længe?)

  Hilsen Pia R

 35. Hej Pia
  Ja det kan sagtens holde sig til tirsdag. Og ja det kan også fryses, jeg har selv noget til overs hver gang jeg laver en portion, og det ryger i fryseren.
  Da jeg lavede mocca frostingen brugte jeg kakao pulver, men syns nu alligevel den blev meget kaffe agtig:)

 36. Hej Annette.

  Sikke en fin side du har og fedt du giver dig tid til at give gode råd og tips, de kan være nyttige for cupcake-nybegyndere som mig. Din side er inspirerende og giver mig lyst til at hoppe ud i cupcake-verdenen 🙂

  Jeg har nogle enkelte spørgsmål.

  * Bruger du usaltet smør til frosting?
  * Sier du flormelis til frosting?

  Jeg drømmer om at bage banancupcakes med chokoladefrosting samt chokoladecupcakes med hindbærfrosting.
  Jeg fornemmer at du sværger til “Ultimate chocolate frosting a la Martha Stewart” og kan forstå, at det er den grundopskrift du anvender til forskellig frostings.
  eg vil gerne lave en hindbærfrosting hvor der tilsættes en god hindbærmarmelade. Ved du hvor meget der ca. skal bruges? Jeg så en fin lille film på YouTube med en pige der bager vanilliecupcakes med hindbærfrosting, hun anvender nemlig hindbærmarmelade. Nu har jeg ikke megen forstand på cupcakes(endnu;), men opskriften virker nem og god. Jeg tillader mig lige at linke til klippet.

  Venligst Anne.

 37. Hej Anne
  Mange tak for de fine ord:), jeg er så glad for at jeg kan inspirere andre til at gå igang. Til dine spørgsmål kan jeg svare at ja, jeg elsker den ultimative frosting og den er skøn at ha som grund opskrift, og så tilføje det man bedst kan li:). Jeg bruger usaltet smør engang imellem, men har også brugt saltet. Det kommer an på hvad jeg har hjemme, og helt ærligt så kan jeg ikke smage forskel. Jeg sier ikke min flormelis, det tager for lang tid;). Jeg har lavet smørcreme med syltetøj før, og det smager super godt. Det var godt nok den svejtsiske marengs smørcreme, men det smager helt sikkert også fint i den ultimative. Jeg smager mig bare frem når jeg laver det. Så start med et par spiseske fulde og prøv dig frem. Jeg kigger da lige på dit link:), tak for det:). Og go fornøjelse med bagningen:)

 38. Tak for dine svar! 🙂

  Jeg bagte i går dine banancupcakes. De smagte SKØNT, jeg havde dog ikke fyldt helt nok i formene så de blev ikke så høje som ønsket. Jeg dividerede opskriften med 4 og fik 9 cupcakes(skulle kun ha’ lavet 8 stk.)
  Jeg bagte dem en del længere end de 25 min. der er angivet i opskriften, skulle jeg ha’ brugt varmluft,,?

  Den ultimative frosting var nem, dog lavede jeg den nok en anelse for blød. Nu er det jo første gang jeg forsøger mig med frosting, men kan det passe at jeg anede lidt” sukkerknas” i tænderne,? Skal den være sådan, eller har jeg pisket den for lidt?

  Venligst Anne.

 39. Hej Anne
  Det lyder mærkeligt, for jeg bruger aldrig varmluft når jeg bager de her cupcakes. Og når du så ovenikøbet har fyldt mindre dej i formene. Men der kan jo være helt vildt forskel på ovne, så du kan da prøve med varmluft, og se om det fungere bedre for dig:). Med hensyn til frostingen så ja jeg mindes faktisk også at man kan ane lidt sukkerknas når jeg laver den. Lidt sjovt egentlig, med tanke på at man ikke bruger sukker;). Jeg prøver lige at ligge ekstra mærke til det næste gang jeg laver den:)
  Annette

 40. Hej igen,
  Du har ret, der kan være stor forskel på ovne. Jeg stak en kødnål i kagerne, og synes bare der blev ved at sidde lidt dej på. Hvordan tjekker du, at de har fået tilpas i ovnen,?
  Trods “sukkerknas” synes jeg nu stadig at frostingen er rigtig lækker 🙂
  Venligst Anne

 41. Hej Anne:)
  Jeg bruger en tandstik til at tjekke om de er færdige, og det plejer at passe med bagetiden. Du må eksperimentere lidt med graderne og bagetiden;). Håber du finder en løsning:)

 42. Tak for svaret, jeg vil prøve med en tandstik i stedet 🙂
  Når det gælder kager, har jeg ikke så meget imod at eksperimentere 😉

 43. Hej Annette.
  Hvad får noget kakaopulver bruger du siden dine bliver så mørkebrune?
  Ps. de ser lækre ud!
  VH Nanna

 44. Perfekt opskrift på muffins, hævede helt perfekt og smagte himmelsk! Har længe ledt efter sådan en opskrift! Tusinde tak fra Norge (igen). Mv Leta

 45. Hej, jeg skal bare lige ang. frostering.

  Jeg ønsker at lave en frugt frostering, kan man bruge syltetøj i stedet for sirup?

  For at lave f.eks. hindbær frostering skal man så både undlade kakao og mælk?

  Mvh Christa

 46. Hej Christa
  Ja du kan sagtens bruge syltetøj, det har jeg selv gjort mange gange:). Ja bare undlad kakao, ikke nødvendigvis mælken, men det kan du se på konsistensen undervejs:)

 47. Hej Annette,
  Jeg har netop taget disse chokoladecupcakes ud af ovnen og glæder mig nu helt enormt til at pynte dem i morgen. (Det er første gang, jeg laver dem og er helt ny indenfor cupcakes) Jeg har gået lidt med tanker om at lave en frosting med hvid chokolade. Har du nogensinde prøvet det? Overvejer at skifte cacaopulveret ud ned smeltet hvid chokolade. Tror
  du, man kan det? Og tror du så jeg stadig skal
  komme mælken i?

  Hilsen Dorthe, som finder STOR inspiration fra din blog

 48. hejsa – jeg skal i gang med at lave cupcakes til min søns bryllups reception, og de skal stilles på en stander, formet som et bryllupskage i flere etager.
  så der skal bages mange og derfor skal der fryses ned. Men hvad med pynt har du erfaring hvad man gør der, hvor meget kan fryses og hvor meget skal pyntes dagen før

  kh Annette der har brug for lidt faglig ekspertise

 49. Hej Dorthe
  Det lyder bare rigtig spændende at du er ved at begive dig ind i den her skønne cupcake verden;). Go ide med hvid chokolade i frostingen, det kan du sagtens. Med hensyn til mængde så ville jeg smelte 100-150 g og tilsætte lidt af gangen når det er afkølet.. Jeg ved ikke helt om du helt kan undvære mælken, så vent til sidst og se om du synes konsistensen er god nok. Det kan godt være at den er en anelse tyk, men det kan også være fint alt efter hvordan du vil putte den på dine cupcakes. Skønt at du kan bruge min blog til noget;)

 50. Hej Annette
  Jeg har desværre ikke selv den store erfaring med nedfrysning af cupcakes. Men jeg ville selv vente med pynten til de er tøet op og skal serveres. For hvis nu ikke frostingen holder til nedfrysning er det surt at ha regnet med det. Alternativt kan du afprøve det inden den store dag, og så melde tilbage til mig om det er muligt;).

 51. Hej Annette

  Så skal jeg til at gå i gang med frostingen til disse cupcakes!

  Jeg ville høre dig, om man kan bruge flødeost (philadelphia) i stedet for mælken i frostingen? Eller måske i stedet for smørret?

  Tak :o) vh Josephine

 52. Hej Josephine
  Ja det kan du sagtens, du laver bare en cream cheese frosting. Det er meget forskelligt om osten erstatter smørret eller om der er halvt af hver. Jeg har en opskrift under red velvet cupcakes. Og hvis du kigger på min shop http://www.Annettesfavoritter.dk så har jeg en opskrift på gulerods cupcakes hvor det er en anden cream cheese frosting. Jeg håber det kan bruges:)
  Annette

 53. Hej Anette. jeg ville lige give en tilbagemelding på på det experiment jeg ville prøve. At lave bunde med din chokolade cup cake opskrift. jeg bagte en hel kage i en springform og resultatet blev rigtig godt. kagen var stadig svampet den fik ca 50 min i ovnen på 200 grader. Det er en skøn blog at få inspiration fra. go søndag vh lund

 54. ups ja. Synes godtnok at 113 g er et mærkeligttal hi hi. men det er nok det der gør kagerne så vildt lækre. Rikke

 55. Hej
  Når man har bagt kagerne som indeholder mælk i dejen. Skal de så opbevares i en luftttæt beholder til imorgen – eller i køleskabet (også i en lufttæt beholder)? Og kan jeg pynte dem med både fondant og hjemmelavet creme idag når de først skal bruges imorgen? Hvordan skal de så opbevares indtil imorgen for at holde sig mest friske? Vh og tak, B.

 56. Hej Anette, jeg har lige bagt dine chokolade cupcakes, og de smager vidunderligt. Og ja, der er meget frosting. Jeg prøver at fryse det ned. Jeg vil gerne prøve at bage 24 stk. ad gangen. Kan de være i ovnen samtidig (på 2 bageplader) og hvad betyder det i givet fald for bagetiden på øverste og nederste plade?
  Jeg tror i øvrigt, at det er vinderopskriften for vores kommende barnedåb, så tak for det!
  Og tænk at jeg kan bage – det vidste jeg ikke 🙂
  Hilsen Tina

 57. Hej Anette, jeg har lige bagt dine chokolade cupcakes, og de smager vidunderligt. Ved du, hvis man nu ønsker at bage 24 stk., om man kan sætte to bageplader i ovnen samtidig? Og om det i givet fald ændrer på bagetiden på henholdsvis øverste og nederste plade?
  Og ja, der er meget frosting. Jeg prøver at fryse det ned, da det er synd at smide det ud 🙂
  Hilsen Tina

 58. Heej Annette 🙂

  Hvor er det dog inspirerende at læse din blog! Bliver helt svimmel af alle de søde opskrifter.
  Min mor og jeg kom til at snakke om choko-cupcakes. Tror du, at man kan blande lidt nougat i dejen, som et lille twist? Eller tror du at det er bedre at lave noget nougat-frosting?

  Annika 🙂

 59. Tusind tak for Jeres kommentare og spørgsmål. Jeg undskylder for det sene svar som simpelt hen skyldes travlhed i min webshop samt klargørelse til livsstils messen på Gavnø slot i bededagene.
  Ja B du kan godt opbevarer dine kager i en lufttæt beholder selvom der er mælk i. Men pynter du med creme med smør eller flødeindhold af nogen art, så skal kagerne på køl natten over.
  Hej Tina Skønt at du kunne bruge opskriften:). Når jeg bager cupcakes så gør det med 12 i formen af gange. Selvom jeg egentlig har flere af de her metal forme. Men kagerne bliver bare ikke bagt ligemeget (som du selv er inde på). For mit vedkommende er det nok bare dovenskab, for du kan sagtens bage 2 plader og så bare give dem forskellige bagetid. Så går det hele også lidt hurtigere;). Jeg fryser iøvrigt tit resterne af min frosting ned og det smager fint når det bliver brugt igen:)
  Annika, det er da et forsøg værd med nougat i dejen, men jeg ved ikke hvor meget man egentlig kan smage det. Jeg ville nok som du selv er inde på putte det i frostingen. Jeg ved dog ikke om at man kan gøre det uden at smelte det, så skal det nok være noget kraftigt noget man laver frosting med, som en røremaskine. Jeg tror ikke at en elpisker kan få pisket sådan et stykke nougat godt igennem.

 60. Hej Annette:o)
  Det her er bare verdens bedste opskrift på alm. chokoladekage mumf og tak for det. Jeg har bagt 100 vis af forskellige opskrifter og blev aldrig helt tilfreds med resultatet før jeg kom til denne her…. Så 1000 tak for det.
  Jeg lavede en anden frosting af smør, flødeost, flourmelis, vanilje og hvidchokolade, som jeg indfarvede med pastafarver.
  Jeg har også lavet den i springform og efterfølgende skåret den op og lagt den sammen med Princip chokoladesmørrepålæg og glasur på toppen. Fantastisk kage. nam nam nam:o)
  Hilsen en anden kageglad Anette

 61. Den opskrift kan kun anbefales! Lavede dem forleden, og de smagte fantastisk! Tak for den dejlige opskrift!

 62. Hej Annette

  Jeg bagte for ikke så lang tid siden disse cup cakes.
  De smagte rigtig godt og vare rigtig svampede.
  De hævede fint i ovnen, men lige så snart jeg tog dem ud faldt de sammen, og i løbet af natten, trak de sig yderligere sammen, så formene var helt løse.
  Hvad kan være gået galt?

  Mvh. Agnethe

 63. Skal til at bage dem nu. Dog laver jeg kun dejen, og laver citron frosting i stedet for. Glæder mig til de er færdige (-:

 64. Elsker disse cupcakes(:
  Har bagt dem så tit at jeg næsten kan opskriften i hovedet. Jeg tilsætter altid lidt hakket mørkt chokolade (:
  Familien og kæresten er helt vide med dem 😀

 65. Vi elsker disse cupcakes. Min datter på 13 bager dem meget og vi er meget glade for dem. I skrivende stund er hun i fuld gang da familien har bestilt dem til en fødselsdag i morgen. Personligt kan jeg godt lide frostingen og har endnu ikke fundet en der kan erstatte den 🙂 tusinde tak for en god opskrift.

 66. Jeg har bagt ud fra denne opskrift mange gange og de er fantastiske 🙂 De kan også bage på grillen, det har jeg gjort flere gange 🙂
  1000 tak for nogle fantastiske opskrifter 🙂

  • Dejligt at I andre også oplever succes med opskriften over her. Jeg har endnu ikke fundet en opskrift der kan overgå den, men jeg leder heller ikke;). Det her er og bliver min bedste chokolade cupcakes opskrift:).

 67. Hej Annette
  Dine kager ser rigtig mums ud. Så jeg vil gerne bage dine chokolade cupcakes. Men jeg har kun et æg tilbage og vi har lige købt ind hos mig. Så jeg ville spørge om det ikke kunne gå med et æg. 🙂

 68. Hej 🙂 Lavede denne chokolade cupcake, blot med vanilje frosting og så rullet i kokos og gav min kæreste dem med til fodbold. En af fodbold gutterne har så snakket så meget om den cupcake til sin kæreste, at hun nu har bedt om opskriften. Så har sendt hende opskriften med din hjemmeside.
  Det var også den bedste cupcake jeg nogensinde har bagt 🙂

 69. Hej Annette. Vil til og lave chokoladecupcakes med flødebolleskum til mine tre nevøer, som kommer i aften. Har lige lavet lidt fine fondantstjerner som pynt sammen med min datter på 3 🙂 Men hvor mange cupcakes (alm. størrelse) bliver der ud af opskriften? Mvh

  • Hej Inge Marie:)
   Altså opskriften siger 16 der hvor jeg har oversat den fra. Men jeg får gerne en 12 stk. 🙂
   Skriv endelig hvad du synes når de er spist:)

 70. Hej Anette. Tak for de dejlige opskrifter. Kan jeg bruge friske hindbær til hindbær frosting? Og hvordan er fremgangsmåden?

  • Hej Inger
   Jeg er glad for at de kan bruges:). Ja du kan sagtens bruge friske hindbær i en frosting. Det afhænger nok lidt af hvilken type frosting du vil bruge dem i? Hvis det for eks. er den klassiske med 250 g smør og 500 g flormelis, så ville jeg piske de 2 ingredienser sammen først, og derefter tilsætte hindbær som “væsken” i opskriften. Du må endelig spørge igen hvis det ikke er svar nok på dit spørgsmål:)

  • Hejsa
   Det er et godt spørgsmål. Jeg har søgt lidt på google og det eneste jeg kan finde frem til er noget via youtube hvor de skriver 2 dage på køl. Det synes jeg jo så lyder af lidt. Jeg ville ikke selv være bange for at have den på køl 4-5 dage.:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *